Åbningstider: Mandag-Fredag: 9.00-17.00 | Lørdag: 10.00-14.00
Værksted: Mandag-Torsdag: 7.30-16.00 | Fredag: 7.30-12.30

Motorguide frontmonterede el-motorer er perfekte til fiskeri på søer eller havet.

Med muligheder for Pinpoint GPS styring og trådløs betjening, kan du spare kræfterne til hvor det virkelig gælder - fiskeriet!

Motoren er nem at klargøre. Tip motoren i vandet og start den, så er du klar. Mange muligheder for betjening med fjernbetjening eller fodpedal. Kan ligeledes kobles op på din Lowrance, Simrad eller VesselView skærm via NMEA2000(kræver kompatimble produkter).

X-serien er robust bygget med dele der sikre rolig og holdbar betjening. Fodbetjente modeller gør det let at styre båden, selv under svære forhold. 45-70 LB tryk og 26"-50" benlængde.

Xi-serien med trådløs betjening tilføjer et godt simpelt supplement til din dag med fiskeri. Oplev friheden med high-tech muligheder som Pinpoint GPS, indbygget transducer og skærmbetjening fra Lowrance, Simrad og VesselView.

Tour-serien er den nyeste serie fra Motorguide, som tilbyder endnu mere kontrol og lettere styring. Med rigtig kabelstyring kontrolleret fra en metal fodpedal giver serien øjeblikkelig respons og det er fortsat næsten lydløst. Med en gasdæmper på motoren hjælpes du godt på vej når motoren skal sættes i vandet eller vippes tilbage på plads. Mulighed for modeller med indbygget transducer og Pinpoint GPS.

Find Motorguide kataloget her.

Og den komplette prisliste her.

Frontmonteret

Om Bøge's Både


Kom og oplev Danmarks største udstilling af Mercury, Bayliner, Quicksilver, Ryds, Smartliner, Valiant, Nydam, Joda og Linder - Fem udstillinger fyldt med både.

Professionelt personale er klar til at hjælpe med salg, værksted og montage.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV


2021 ©  |  BØGE's BÅDE  |  Fabriksvej 2-4  |  6640 Lunderskov  |  Telefon: 7558 5811  |  Email: info@boges.dk