Styrepultsbåd, motorbåd, speedbåd eller kabinebåd?

Stort udvalg af både til salg

Drømmer du om at købe en ny båd, så du kan bruge din fritid på at skabe hyggelige minder sammen med din familie? Så er du kommet til det rette sted. Hos BØGE's BÅDE forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsbåde, hvad enten du drømmer om en kabinebåd, en motorbåd, en speedbåd eller en styrepultsbåd, og vi forhandler nye både i forskellige prisklasser. Vi servicerer også din båd efterfølgende.

Vælg din nye motorbåd, styrepultsbåd, speedbåd eller kabinebåd

Vi forhandler mange forskellige typer både, og der er derfor stor chance for at du finder en båd, som passer til dig og dine behov. En klassisk motorbåd, en styrepultsbåd og en kabinebåd er nogle af de populære valg blandt vores kunder. Vi kan også tilbyde et godt udvalg af sejlbåde.

Lagerbåde

Vi har både på lager. Kom ind og se udvalget af både til omgående levering.

Bayliner

Quicksilver

Ryds

Smartliner

Linder

Nordic

Gummibåde

Hvad koster det at have en båd?

Udgifterne til at købe en båd deler sig i to; udgifterne til selve bådkøbet og udgifterne til driften af båden. Driftsudgifterne dækker blandt andet over:

  • Forsikring

  • Løbende vedligeholdelse

  • Brændstof

Hvor meget driftsudgifterne løber op i, afhænger blandt andet af, hvilken forsikring du vælger, hvor meget du skal betale for din havneplads og hvor ofte du bruger båden. Køber du en ny båd, kan du forvente at sætte et mindre beløb af til vedligeholdelse sammenlignet med, hvis du køber en brugt motorbåd eller andre bådtyper.

Vælg din nye motorbåd, styrepultsbåd, speedbåd eller kabinebåd

Vi forhandler mange forskellige typer både. Der er derfor stor chance for at du finder en båd, som passer til dig og dine behov. En klassisk motorbåd, en styrepultsbåd og en kabinebåd er nogle af de populære valg blandt vores kunder. Vi kan også tilbyde et godt udvalg af sejlbåde.

Skal man have forsikring på en båd?

Ja, du skal som minimum have en ansvarsforsikring på din båd. Også selvom det er en speedbåd.

Hvor langt sejler en båd på literen?

Hvor langt en båd sejler på literen er meget individuelt alt afhængigt af, hvor lange ture du sejler, hvilken båd du sejler i og om den anvender benzin eller diesel. Der findes dog flere forskellige beregningsmetoder, som du kan bruge til at beregne et estimat.

Hvorfor skal jeg vælge en ny båd?

Der er typisk lavere vedligeholdelsesomkostninger til nye både frem for brugte både. Derudover får du en ny båd, som ingen andre har brugt før. De nye både vil typisk også kunne sejle længere på literen end ældre både.

Har du brug for kyndig rådgivning omkring dit valg af båd, så kontakt os på telefon 75 58 58 11 eller e-mail info@boges.dk eller kig forbi os i Lunderskov.