Bådforhandler med et stort udvalg af både og reservedele

Drømmer du om at kunne tage ud på havet og nyde hyggelige familiestunder, ferier til søs, eller kunne du tænke dig at tage på fisketur med kammeraterne i din egen båd, og leder du i den forbindelse efter en bådforhandler med et bredt udvalg? Eller har du allerede en båd, og er du på udkig efter reservedele, ekstraudstyr eller måske en bådtrailer? Så kig forbi BØGE’s BÅDE i Lunderskov.  

Som bådforhandler har vi et bredt udvalg af både nye og brugte kvalitetsbåde og tilbehør, og vi står også til rådighed med høj faglig viden og kyndig vejledning, så du kan få den rette løsning, uanset om du er på udkig efter en ny båd eller reservedele til din nuværende båd.  

Leder du efter en bådforhandler nær dig? 

Bor du i Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland eller måske på Fyn, så tag endelig en tur forbi os og se vores store sortiment. 

Bor du længere væk, og er du frisk på en køretur, så er du naturligvis også meget velkommen.

Hos os kan du blandt andet opleve Danmarks største udstilling af Quicksilver, Bayliner, Ryds, Mercury, Smartliner, Linder m.fl.  

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller kig forbi 

Har du brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring valg af båd, reservedele eller lignende, så er du meget velkommen til at ringe på telefon 75 58 58 11 eller skrive til vores e-mail info@boges.dk. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi vores adresse.  

Hvad kan vi hjælpe med?

Topprofessionelt personale står klar til at hjælpe dig uanset om du skal snakke om køb, service, reparation eller bare har brug for god vejledning.

Salgsafdelingen er der for at hjælpe dig og vejlede dig til den rigtige båd, så du bliver 100% tilfreds. Tag en snak med Arne eller Mads og få svar på dine spørgsmål - Tlf. 75 58 58 11 - Tast 1 for salg og bogholderi.

Bådværkstedet er der for dig og din båd/motor. Er det tid til service eller er der noget der ikke er som det skal være? Kontakt Jegvan på værkstedet og aftal en tid til eftersyn eller reparation - Tlf. 75 58 58 11 - Tast 2 for værksted.

Trailerværkstedet er også klar hos Bøge's Bilservice, til at hjælpe dig med det årlige vedligeholdelsestjek eller hvis du trænger til at få ordnet lys, lejer, bremser eller noget helt andet. Kontakt værkfører Jesper Teut - Tlf. 75 58 66 06.

VÆRKSTEDET ER KLAR

Service og reparation af alle båd og motorfabrikater.

  • Mercury og MerCruiser aut. servicecenter

  • Forsikringsskader

  • Vinteropbevaring i tør hal

  • Trailerservice og eftersyn

  • Bundmaling og polering

  • Gelcoat og glasfiberarbejde

  • Montering og salg af udstyr, elektronik m.v.

    Ring 75 58 58 11 - Tast 2 for værksted eller send en mail på verksted@boges.dk (husk at have serie/skrog nummer klar)

Historien om BØGE's BÅDE

Tidslinje

1957 - 1970 - Var Kristian Bøge (firmaets stifter), som medarbejder på LM Glasfiber, med til at udvikle og producere de første glasfiberbåde i Danmark. Først med en serie mindre speedbåde og senere motor-sejlbåde.

1970 - 1976 - Produktion af træsko såler produceret af brugte bildæk, leveret til producenter og forhandlere over hele Danmark med sønnerne Per og Arne Bøge som arbejdsdrenge.

1976 - 1983 - Produktion af egne både (bl.a. Nordsø 17), fabrikation af over 500 stk sejlbåde til X-Yachts og underleverandør til LM Glasfiber båd produktion og Granada Yachts med Arne Bøge om ungarbejder.

1978 - Forhandling af Mercury/Mariner påhængsmotorer.

1983 - BØGE´s AUTO/BÅDE opstår med Kristian og Arne Bøge som entreprenører på adressen Fabriksvej 2, med salg af brugte biler, nye og brugte både - samt forhandling af flere Dansk producerede både.

1985 - Fabrikken og produktionen af glasfiberbåde bliver solgt til X-Yachts i Haderslev.

1989 - Forhandling af det svenske båd program fra RYDS, det skulle vise sig at blive et stort hit. Allerede inden der var gået 5 år, blev der årligt solgt over 100 RYDS-både.

1991 - Forhandling af svenske Uttern/Örnvik både, der i 2010 skiftede navn til  Quicksilver, som i dag er det største båd mærke på det danske marked.

2004 - Forhandling af Sea Ray sportsbåde bygget i Europa og USA.

2005 - Forhandling af Askeladden både fra Norge - Fra 2005 - 2009 - var vi danmarks bedst sælgende Askeladden forhandler. Desværre gik Askeladden i 2009 konkurs og samarbejdet stoppede.

2012 - SeaRay udskiftes med forhandling af Bayliners Europæiske bådprogram - Flotte både i høj kvalitet og finish - både der er tilpasset vores klima og sejlforhold.

2013 - RYDS satser stort med ny F-Line, S-Line og Basic-Line produkter, hvor kvalitet, holdbarhed og sejlegenskaber overgår hvad vi hidtil har set fra nordiske producenter.

2015 - Smartliner glasfiber og alubåde introduceres på det danske marked og BØGE´s BÅDE er med fra starten.

2015 - Joda Jollen - flot jolleprogram fra den danske Mercury importør introduceres.

2020 - Nordic både - Glasfiber joller og styrepultsbåde tilpasset det nordiske marked.

BØGE's BÅDE

En af de førende båd-, motor- og trailerforhandlere, med et årligt salg på mellem 250 og 300 nye eller brugte både og en omsætning på over 50.000.000 årligt.

BØGE´s BÅDE adresser (ligger samlet):

Fabriksvej 2, 4 , fem salgslokaler, butik med udstyr samt udendørs udstillinger.

Fabriksvej 3 - Motor-, montage, maler- og klargøringsværksted + lager.

Kongsbjerg 27 - Bilhandel og værksted for biler og trailere.