Quicksilver Både

Quicksilver er et af de førende speedbåds-brands når omhandler motordrevet sejlads, i familiesegmentet. Her finder du et bredt udvalg af både til lige netop dine ønsker. Så hvorvidt du har brug for en båd til mange passagerer, en mindre båd til at cruise i med vennerne eller en af vores Pilothouse både til fiskeri, så er du kommet det rette sted hen.

Klik på knappen når du vil åbne konfigurationen af din drømmebåd.

Hvilken Quicksilver er din drømmebåd?

Til vandsportsentusiasten

Hvis du er den sporty type, som skal på vandet med din tube, måske stå på vandski eller wakeboard? Så har Quicksilver et udvalg af både, hvor der er tænkt på både sikkerheden og komforten. Flere Quicksilver-både kommer med badeplatforme, som gør det lige til at komme op og ned af vandet.

Til fiskeren

Mangler du en båd til din næste fisketur, så er det ikke nødvendigt at lede længere. Quicksilvers modelprogram af Pilothouses tilbyder alt hvad en fisker har brug for lige inden for rækkevidde. Her er der lagt vægt på rigeligt opbevaring i form af opbevaringsrum til både madding og de fisk du fanger, og selvfølgelig stangholdere til dine stænger.

Er du klar til at bygge din nye båd, så tryk på knappen for at åbne konfiguratoren.

Til weekendturen

Søger du et flydende hotel, så kom på opdagelse i Quicksilver-serien af Weekend-modeller. Med Weekend får du både plads, komfort og sikkerhed. Her er det enkelt at tage på miniferie, fordi alt hvad du skal bruge, så som køkken, wc og sovepladser, er lige ved hånden.

Til familien

Står du og skal ud med familien, så er plads muligvis en af de mange punkter du skal have sat kryds ved på ønskeseddelen. Quicksilver er iblandt de bedste i klassen, når det kommer til bådens længde og bredde, og på den måde har Quicksilver fået mest muligt ud af pladsen på båden. Så pak bagagen og tag ungerne under armen, så er du nemlig på rette vej imod nye seljoplevelser.

Er du klar til at konfigurere din drømmebåd? Så klik på linket herunder og gå direkte til konfiguratoren.

Er du på udkig efter at hente priserne?