Mærk friheden på vandet med en bådmotor af høj kvalitet

Bådmotorer fra anerkendte fabrikanter:

At vælge den rette bådmotor er afgørende for at sikre både sikkerhed, pålidelighed og komfort på vandet. Med en bådmotor fra BØGE's BÅDE får du ikke kun adgang til kvalitetsmotorer, men også ekspertise og rådgivning, der sikrer, at du finder den perfekte motor til dine behov.

Vi forhandler nye og brugte bådmotorer fra nogle af de mest velansete og brancheanerkendte producenter på markedet, herunder Mercury (MerCruiser), Avator, Suzuki, Yamaha og lignende. Vi forhandler bådmotorer til kunder i hele landet, og vi hjælper derfor også gerne dig.

Bliv vejledt om det rette valg af bådmotor

Bådmotorer er hjertet i enhver båd. De sikrer ikke bare fremdrift, men også pålidelighed og effektivitet på vandet. Hos BØGE's BÅDE finder du et omfattende udvalg af bådmotorer, som er i stand til at opfylde forskellige behov – fra små elmotorer til kraftfulde benzinmotorer. Vores bådmotorer er nøje udvalgt fra førende producenter for at sikre den højeste kvalitet og ydeevne.

For at få mest muligt ud af din bådmotor er det vigtigt, at du vælger den rette motor til netop din båd og dine sejlvaner. Derfor vejleder vi dig gerne om fordelene ved dine forskellige muligheder, og med vores mere end 40 år lange erfaring kan du trygt stole på kvaliteten af vores rådgivning. Nå først du har valgt at investere i en af vores bådmotorer, hjælper vi dig gerne med efterfølgende service, vedligehold og reparation, hvis behovet opstår.

Påhængsmotorer til alle både

Fleksible og pålidelige motorer:

Påhængsmotorer er en utroligt pålidelig og fleksibel løsning til mange forskellige bådtyper og sejlbehov. Uanset om du er på udkig efter en motor til fiskeri, fritidsture på vandet eller erhvervssejlads, kan en påhængsmotor være den ideelle løsning. Med den rette påhængsmotor kan du maksimere din båds ydeevne og nyde turene på vandet til fulde.

Hos BØGE's BÅDE kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige påhængsmotor i vores store udvalg. Vi sælger nye såvel som brugte påhængsmotorer i vores bådbutik, hvor vi også står klar til at rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken bådmotor du skal investere i.

Vi har et bredt udvalg af påhængsmotorer

Påhængsmotorer er både lette at montere og afmonterer, hvilket giver en stor fleksibilitet i forhold til benyttelse af motoren på forskellige både samt sikker opbevaring, når motoren ikke er i brug. Motortypen findes i en bred vifte af størrelser og kraftniveauer, der passer til både små og fritidsbåde.

Hos BØGE's BÅDE fører vi et bredt sortiment af påhængsmotorer til forskellige behov. Vi har blandt andet følgende nye påhængsmotorer:

-          Avator elmotorer

-          Mercury påhængsmotor 2,5-25 hk

-          Mercury påhængsmotor 20-60 hk

-          Mercury påhængsmotor 75-150 hk

-          Mercury påhængsmotor 175-600 hk

-          2-takt påhængsmotorer (kun til erhverv)

Alle vores påhængsmotorer – nye såvel som brugte – fremstilles af de førende producenter på markedet, og de giver således en god brændstoføkonomi og effektivitet. Vi kan desuden også være behjælpelige med reservedele, service og reparation af påhængsmotorer, og vi kan derfor altid hjælpe dig med at holde din båd og motor optimalt sejlende.

Kontakt os og få hjælp til at vælge den rette motor

For yderligere information og vejledning i valg af den rette påhængsmotor, kan du altid kontakte os eller besøge vores butik. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte motor, der passer til dine behov og ønsker.