Åbningstider: Mandag-Fredag: 9.00-17.00 | Lørdag: 10.00-14.00 |
Værksted: Mandag-Torsdag: 7.30-16.00 | Fredag: LUKKET | Lørdag-Søndag: LUKKET

Brugte både

Alle priser her på siden er eksklusiv leveringsomkostninger gældende både med fjernbetjening: Fra kr. 4.495,- på nye bådsæt og Kr. 3.500,- på brugte bådsæt

Brugte både til salg

Er du på jagt efter en båd, som kan danne rammerne for hyggelige stunder med familien, fisketure med vennerne og en hobby, som du kan bruge din fritid på? En ny båd kan være rigtig dyr, og derfor vælger mange, særligt førstegangskøbere, at købe en brugt båd. Hos Bøge’s Både forhandler vi derfor et stort udvalg af brugte både for enhver smag og ethvert budget. Vi forhandler både brugte både med påhængsmotor, brugte både med indenbordmotor, brugte joller og brugte gummibåde.

Hvorfor skal jeg købe en brugt båd?

Der er rigtig mange gode grunde til at købe en brugt båd. Vælger du at købe en brugt båd, får du typisk meget mere båd for pengene, end hvis du i stedet for valgte at købe en helt ny båd. Samtidig kan en brugt båd være et oplagt valg, hvis alternativet er, at du ikke har råd til at købe en båd. Derudover kan det også være den bedste løsning, hvis du kunne tænke dig en helt særlig type båd, som du ellers ikke ville have råd til.

Hvor meget kan man spare ved at købe en brugt båd?

Du vil typisk kunne spare rigtig mange penge ved at købe en brugt båd. Hvor meget du helt nøjagtigt vil kunne spare afhænger dog af, hvilken bådtype og bådmodel du vælger, hvor meget udstyr den har, og hvor gammel den er.

Er der garanti på brugte både?

Når man handler med os, yder vi altid en ekstra service og tilbyder et halvt års garanti på vores brugte både. (Gælder ikke anvisningssalg)
Der er efter købeloven altid to års reklamationsret.
Læs mere under garanti .  

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 75 58 58 11 eller skrive til e-mail info@boges.dk for yderligere information, eller du kan kigge forbi og se vores udvalg af brugte både til salg.

Brugte både

Om Bøge's Både


Kom og oplev Danmarks største udstilling af Mercury, Bayliner, Quicksilver, Ryds, Smartliner og Linder - Fem udstillinger fyldt med både.

Professionelt personale er klar til at hjælpe med salg, værksted og montage.

TILMELDING TIL NYHEDSBREV


2023 ©  |  BØGE's BÅDE  |  Fabriksvej 2-4  |  6640 Lunderskov  |  Telefon: 7558 5811  |  Email: info@boges.dk