Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er en af de anerkendte producenter på verdensplan, når det omhandler bådmotorer.
Med en motor fra Mercury er du garanteret den nyeste teknologi på alle fronter, så du nemt kan tage dit eventyr til nye niveauer.

Med Mercury bag dig kan du vove dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet kan tilbyde. Mercury hjælper dig med at få dit livs største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de måtte synes. Du skal blot være villig til at begive dig mod horisonten med os!

Mercurys slogan; Go Boldy, drejer sig om mere end bare hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad vi laver, og hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er nemlig en opfordring til at udforske. Til at gøre eventyret til din guide. - Og derved blive en del af noget endnu større. Friheden til at få hvert sekund af glæde ud af din tid ude på vandet. Til at finde nye steder og opleve nye ting. Til at søge efter fiskehistorier og ride på endeløse bølger. Go Boldly betyder aldrig at ligge i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din kurs og være sikker på, at Mercury tager dig derhen.

Med Mercury er du sikret den nyeste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med Mercury Verado® får du en verdensklasse sejlads-oplevelse. Med denne motor fra Mercury får du både god acceleration, god hastighed, let betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motoren har eksklusive funktioner der skaber den mest behagelige oplevelse ude på vandet.

ProXS®

Med Mercury ProXS® får du en motor der er til at forstå, som giver dig god værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er sportsserien fra Mercury. Her finder du motorer med maksimal ydelse, til de sjove dage på vandet.

SeaPro®

En Mercury SeaPro® er udviklet til dig, der skal bruge en professionel motor. Denne motor kan modstå selv de hårdeste sejl forhold - hver gang! En SeaPro® giver dig frihed til at lave dit arbejde, uden at du skal bekymre dig om din motor.

FourStroke®

Som navnet måske antyder er Mercury FourStroke® den klassiske serie af 4-takts-motorer. Denne motor er måske det rette valg for dig der bare skal have en solid påhængsmotor fra Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Den benzindrevne indenbordsmotor MerCruiser skuffer ikke. Motoren har en virkelig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når den først er ombord er den nem at håndtere. Motoren kan klare alt lige fra aktive dage med vandsport til de stille ture med familie og venner.

Mercury Diesel

En Mercury Diesel er ren, stille og så er den en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos vores kunder. Her finder du en motor med topklasse brændstoføkonomi, lydsvag og letvægt. Og så leveres den med Mercurys 3 års tærings-garanti.