Den mest populære sporty båd i Danmark

Baylinerer et stol amerikansk brand, som har bygget både i over 60 år. Bayliner er kendt for at udbyde både til fair pris-sætning, hvor komforten og designet er i fokus. Bayliner udvikler både til både familien, par og vandsportsentusiasten. Uanset hvem du skal have med på det næste sejleventyr, er der taget hensyn til både design, komfort og funktionalitet til jer alle.

Se alle Bayliner-modellerne ved at trykke herunder:


Læs om udvalgte Bayliner-modeller

VR5

I Bayliners serie af Bowriderere findes denne VR5, som forener det praktiske og snittet på den meste elegante måde. Denne båd er ideel uanset om du er til vandsport eller familieture.

VR6

Her finder du Bayliner Bowrider VR6 - Med den er du sikker på uovertruffen rummelighed. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I Bayliners serie af Overnighters findes blandt andet båden, CIERA 8, som er designet specielt til markedet i Europa.

M15

Er du mere til en lille sportsbåd, er Bayliners Element-serie måske det rette valgfor dig. Her får du en mindre, men samtidig alsidig glasfiberbåd, som kan lidt af det hele.

Bayliner , bådmærket som har sendt flest sejlerfamilier på vandet

Herunder finder du alle modeller fra Bayliner:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest købte amerikanske bådmærke på jorden og det er der flere grunde til:

  • Pådelige produkter

  • Høj grad af kundetilfredshed

  • Alsidighed og funktionalitet

  • Konkurrencedygtige priser

Det er derfor en god idé at overveje Bayliner, som er bådmærket der har de fleste tilfredse købere, næste gang du skal have ny båd.

Blandt de mest gængse varemærker har Bayliner en af de laveste rater af reklamationer, hvilket også er med til at få mange til at vælge Bayliner.

Alle modeller fra Bayliner kommer som standard med god garanti. Derudover er skroget dækket af en livslang skroggaranti, der kan kan gå videre til eventuel ny ejer såfremt du sælger båden, og dækket leveres desuden med 5 års garanti.

Samtlige dele og komponenter på båden er omfattet af 2 års garanti, og der ydes op til 5 års garanti på Mercury påhængsmotorer.