Kommissionssalg af både hos BØGE’s BÅDE

Kom godt igennem dit bådsalg med vores hjælp:

Det kan være en tidskrævende opgave at sælge sin båd, da du både skal sørge for at istandsætte båden, finde frem til potentielle købere, fremvise båden og gennemføre det nødvendige papirarbejde efterfølgende. Hos Bøge’s Både tilbyder vi derfor kommissionssalg af både, så du slipper for alt det praktiske og kommer nemt og overskueligt igennem dit bådsalg.

Vi har en bådforretning i Lunderskov, men vi kan være behjælpelige med kommissionssalg af både i hele landet. Og hvis du ønsker at sælge din båd, fordi du gerne vil investere i en ny båd, så kan vi også hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Hvorfor vælge kommissionssalg af din båd?

Med vores kommissionssalg af både tilbyder vi en omfattende service, der letter processen for sælgere ved at overlade salgsarbejdet til erfarne fagfolk. Dette indebærer, at vi tager os af alt fra salgsklargøring, markedsføring og visning af båden til forhandling og papirarbejde.

Vi har i mere end 40 år arbejdet som bådforhandlere, og vi har således en stor viden om, hvordan både hurtigt og effektiv sælges til den rette køber – og til den rette pris. I den forbindelse rådfører vi os selvfølgelig løbende med dig, i det omfang du ønsker, så du ved, hvordan salget skrider frem.

Når vi hjælper med kommissionssalg af både, indgår vi fra start en klar aftale med dig som sælger, så du på forhånd ved, hvad vi ønsker at sælge båden for, og hvor meget du skal betale af salgsprisen for at overlade arbejdet til os.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit bådsalg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan kommissionssalg af din båd kan være den rette løsning for dig? Kontakt os og få en uforpligtende snak med en af vores dygtige konsulenter. Vi er klar til at guide dig gennem processen og besvare alle dine spørgsmål.